Go2 grill Patricias Gatekjøkken til finalen!

Patricias Gatekjøkken i Bardu med Anne-Lise Sørensen i spissen, er en av tre finalister i Helsedirektoratets gjeve utmerkelse for tilrettelegging for et sunnere kosthold.

Systemkjøp_artikkelbilde_v2_Andreas Bache-Wiig_jan21_web.jpg

Blant mange nominerte er Patricias Gatekjøkken og GO2 grill-konseptet videre med kampen om Helsedirektoratets gjeve utmerkelse. Anne-Lise Sørensen eier og driver gatekjøkkenet, og sier at uavhengig av priser og utmerkelser, er et sunt kosthold noe hun har hatt et sterkt engasjement for over flere år.

«At sunn mat bare er forbeholdt andre arenaer enn gatekjøkken, har jeg aldri hatt noen tro på», sier Anne-Lise. «Våre vegetar-, fiske- eller kyllingretter likestilt med de klassiske storfeburgerne, og ved riktig presentasjon av maten, har kundene tatt imot våre sunnere alternativer med åpne armer!»

Patricias Gatekjøkken og GO2 grill-kjeden har vært en foregangsaktør i bransjen, og sammen med utvalgte, gode leverandører som Slåtto, har kundene de siste årene fått servert stadig flere sunnere og bedre alternativer til klassisk fastfood-mat.

Hver 5. burger Anne-Lise serverte i 2020 var kylling, fisk eller vegetar, og hver annen pommes var søtpotet. Patricias Gatekjøkken og Anne-Lise Sørensen har bevist at også gatekjøkkenkunden ønsker å kunne velge sunne alternativer, og hun oppfordrer bransjen til å støtte opp om denne trenden. «Vi må bry oss om kundene, ha mat for alle og lytte til kundene våre. – Kundene vil ha sunn mat!», sier Anne-Lise. Får vi til å tilby mat som treffer større kundegrupper, får vi flere kunder, som igjen gir mer salg, bedre posisjonering og konkurransekraft. Det er god butikk å tilby sunnere fastfood på menyen.

Guest User